Airco montage regio Rotterdam (Stek gecertificeerd)

Bent u op zoek naar professionele airco montage? 010renovatie heeft een divers aanbod van goede airco monteurs (STEK-gecertificeerd!). Wij verzorgen de volledige aansluiting en afwerking van uw airco producten. Daarbij maken wij van te voren een plan:

  • We bespreken uw wensen
  • Bepalen positie van de airco unit(s)
  • Elektra check
  • Bepalen van de bekabeling en condens afvoer
  • Rekening houden met visuele aspecten en afwerking

Onze airco monteurs zijn zelfstandige professionals met jarenlange ervaring in het vak. Bij 010Renovatie hechten wij veel waarde aan kwaliteit en daarom werken wij alleen met STEK-gecertificeerde monteurs die bekend zijn met de nieuwste airco technologieën. Dankzij hun vakmanschap en ervaring kunnen wij snel en efficiënt uw airco wensen vervullen, zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Onze monteurs komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij een offerte op maat en kunnen wij de voorbereidingshandelingen treffen. Vervolgens zorgen onze airco monteurs voor een vakkundige installatie, waarbij zij oog hebben voor elk detail en zorgen voor een nette afwerking. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en te zorgen voor 100% tevredenheid.

Zichtwerk

Bij het monteren van airconditioning is het zaak van te voren te bedenken waar de binnen units komen te hangen en waar de buiten units komen te staan/hangen en hoe de bekabeling en hoe de condens afvoer dan gaat lopen, want een airco is wel praktisch maar in visueel opzicht veelal niet mooi! 

Bij totaal verbouwingen is het zaak om van te voren te bedenken waar de airco’s (binnen en buiten units) komen. Zodoende kunnen alle voorbereidingen worden getroffen en kunnen er airco’s worden gemonteerd zonder lelijke kabelgoten.

Wij denken dus mee m.b.t. zaken als bekabeling, condens afvoer, afwerking en geluid van buiten -en binnen units. In veel gevallen van airco montage wordt hier namelijk niet over nagedacht, daarin onderscheidt 010Renovatie zich van andere aanbieders.